Bilecik Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

Vizyon: Her birey özeldir düşüncesini benimseyerek; özel gereksinimli öğrencilerimizin toplumsal yaşama aktif katılımlarını sağlayan örnek bir okul olmak.

Misyon: Erken çocukluk döneminden başlayarak; tüm eğitim kademlerindeki öğrencilerimize bireysel özelliklerine uygun ortamlarda özel olarak yetiştirtilmiş personel ile bireyselleştirilmiş eğitim programları çerçevesinde, ailelerin eğitim sürecine aktif katılımları sağlanarak bağımsız yaşam becerilerini kazanmalarını sağlamak ve tüm gelişim alanlarındaki potansiyellerini en üst düzeye çıkarmak.

Başarılar:

Saatler: 09:30 14:40
Isınma: Kalorifer (Doğalgaz)
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Tüm öğrencilerimizin ulaşımı ücretsiz olarak sağlanmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://bilecikozelegitimuygulama2.meb.k12.tr

Adres - Beşiktaş Mahallesi Necati Önen Caddesi No51/1 Merkez / BİLECİK

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Okulumuz Beşiktaş Mahallesinde okullar bölgesinde; Şeyh Edebali Anadolu İHL ile Fen Lisesi arasında olup, Polis Okulu yolu üzerindedir.

Adres - Beşiktaş Mahallesi Necati Önen Caddesi No51/1 Merkez / BİLECİK

Ulaşım Şehir merkezinden okulumuza H6 ve H3 dolmuşları ile ulaşım imkanı vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 2 km uzaklıkta